fredag 29 oktober 2010

Karlstadsläger Dag 1:-)

Nu är det väl hög tid för en liten summering av denna första träningsdagen i Karlstad (Hammarö).
Dagen började med att vi klev upp strax efter kl. 06.30 för att äta frukost och rasta av hundarna lite kort, när detta var fixat så bar det av till Bergviks köpcentrum där vi skulle möta upp förmiddagens träningssällskap. Då vi var ute i god tid så han jag med att shoppa lite i FBK shopen, en mössa och en keps:-)
Efter detta bar det iväg ut till sök och spårskogen! Vi började med att valla av den stora sökrutan, Bonzo & Svinto fick äran att hjälpa till (detta gillade gamlingarna). Sen var det dags för Nelly och Leffe att få prova på söket (första gången). Vi körde med popupp figuranter och i det stora hela så skötte sig både Nelly och Leffe mkt bra, det kändes som att de började fatta poängen lite iallafall:-) Förhoppningsvis så kommer vi få till att köra sök Måndag och/ eller Tisdag också, då får vi se om de fattat nått!?
Efter avslutat sökpass där vi även legat som figgar i skogen så var det dags för Bonzo och Svinto att få städa våra träningskamraters begagnade spår som de precis gått, kul för gubbarna:)
Nu väntade en lunch ute innan det bar av till Hammarö BHK för skyddsträning:-)
Jag och Leffe valde här att jobba mkt på inskick och bevakningarna, provade lite olika varianter för att få Leffe att inte vara på och dutta på figguranten (Patrik). En lättare dusch med vattenflaskan verkade göra susen;) Återstår att se hur mkt som sitter/ har satt sig tills imorgon!? I det stora hela så gick Leffe riktigt bra i skyddet, vi kunde summera dagens träning till riktigt rolig, givande och bra:-) När vi lade ner och drog till Pizzerian så var klockan närmare kl 19, lång träningsdag avslutades alltså med en pizza:-)
Väl hemma vid stugan igen så rastade vi av hundarna en kortis innan jag fick ett ryck och gav mig ut på ett lättare löppass!!! Lite imponerad av mig själv att få till 8 km lätt distans med en hel dags hundträning och en (1 timma gammal) pizza i kroppen, faktum är att detta var riktigt skönt:-)
Imorgon så drar skyddsträningen igång kl. 09.00 och då kör vi på fram till ca 14.00 innan det är dags för dagens höjdpunkt!!! Hockey i Löfbergs Lila Arena, FBK- SAIK:-)

Nu skall jag göra natt, kommer nog somna ovaggad!?

3 kommentarer:

  1. Låter som om ni haft en bra dag :) Hoppas det går bra i morgon också.
    Kommer det lite bilder i morgon kanske ;)

    SvaraRadera
  2. Ses på hokeyn i morgon!

    SvaraRadera
  3. Ann- Margret> Var en kanondag igår, tror på minst lika bra idag:-) Bilder dröjer nog dessvärre till efter helgen, har inte riktigt tid (för mkt roligheter) att tömma kameran:-)

    AC> Det gör vi!!:-)

    SvaraRadera