torsdag 4 augusti 2011

Terränglöpning & Räkfrossa:-)

Gårdagen bjöd på ännu en trevlig dag med vackert väder, soligt och varmt som f.n:-)
Morgonen/ förmiddagen såg i stort sett ut som den gjort sedan vi kom hit till Hammarö/ Karlstad, lång och lugn uppstart följt av hundrastning och sedan en löptur:) Igår blev det ännu en dag med en lite annorlunda löpvariant, tar detta från min träningsdagbok:

"Ännu en dag i stekande sol, lite svalare med bara ca 25 grader!
Valde idag att springa på vandringsleden som går förbi här vid Möruddens Camping, mkt knixigt med rötter, stenar, klippor, dyhålor, upp och ner m m. Kul att ge sig ut på nya äventyr nu när man inte riktigt vill/ kan lägga tiden på för seriös kvalitetsträning. Jobbigt, men mest kul, pass där man hela tiden fick vara med och parera vart fötterna sattes ner. "
Totalt blev det 9 km på 42.55, tiden avslöjar en hel del om terrängen;)

På detta följde duschen och sedan bar det av till Skoghall C för att köpa med lite mat att äta vid Hammarö Bhk, ännu en dag med hundträning:-)
Igår blev det dock lite lugnare på träningsfronten, satte mest och snackade skit med Patrik och Madde meddans Bonzo & Svinto fick vara ute och roa sig med Patriks schäfertik Morra, där njöt de gamlingarna=)
Träningsmässigt han jag med 2 st lydnadspass med Leffe, första körde vi igenom hela (lilla) registret, andra passet blev det platssittning, plattsliggning och kryp. Gick riktigt bra på alla plan, detta trotts (eller tack vare?) en rejält trött herre/ pojke i värmen;-)

När vi var färdigtränade för dagen så bar det av till campingen, dags att snygga till sig lite då det stod Räkfrossa på kvällens program! Räkfrossan avnjöts på Restaurang Bryggan här vid campingen, herre j..lar vad räkor det åts;-) Gott och fruktansvärt trevligt var det att sitta på uteserveringen utmed vattnet och bara njuta av god mat och Maddes sällskap<3

Resten av kvällen satte man och jäste i förtältet:-)

Idag får vi se vad dagen har att bjuda på? En löptur skall det väl bli, funderar i och för sig på att cykla istället då jag känner att högre benhinna ömmar lite, får se hur det blir!?
Även ett skyddspass hoppas vi hinna med under dagen. Utöver detta får vi helt enkelt se vad dagen har att ge, det är ju Semester!!!:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar