tisdag 30 augusti 2011

Tufft beslut!!!

Det är med oerhört splittrade känslor som jag nu skriver dessa rader, får tårar i ögonen bara av att sitta hör och tänka/ skriva om det som väntar om inte alls lång tid:(
Att ha hund är många gånger jobbigt men över lag är det helt underbart, just på grund av alla dessa underbara stunder så känns dagens tuffa beslut så jävla tungt och smärtsamt:( Vi har idag bokat tid för att släcka våra 2 tro tjänares liv och låta dem få springa vidare i himmelen, Bonzo och Svinto kommer att få somna in inom en väldigt snar tid. Vi har våndats fram och tillbaka länge nu, vi vill inte att de skall behöva gå ner sig fullständigt och få ont innan de skall få somna in, att få somna in medans det fortfarande finns nån värdighet kvar hos de gamla gubbarna är vad vi strävat efter att de skall få göra. Hur fan vet man när det är dags, när är det för tidigt eller för sent!?
Att vi väljer att släcka livet för båda samma stund har hela tiden varit ett självklart mål, de är tajtare än vad 2 bröder någonsin hade kunnat vara, de har ju i stort sett levt hela sina händelserika liv tillsammans (trotts att det skiljer 10 månader) hos oss. Bonzo är nu 12 år 3 månader och Svinto 11 år 5 månader, det är fan respekt:)
Nu kommer de dock inte bli så mkt äldre, men jag kan lova att de för alltid kommer att leva vidare i våra hjärtan och våra minnen!

Vi kommer nu göra allt vi kan för att ge dem ett par underbara sista dagar med oss, älskar dem så sjukt mycket och vill inte se dem lida varpå detta ändå känns som ett bra men ack så tungt beslut......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar