måndag 20 juni 2011

Äntilgen LEDIG!:-)

5 långa nätter på jobbet är nu avverkade och vi kan inkassera 4 lediga dagar, nu blir det inget jobb förens på Midsommarafton igen!
Den gångna veckan har varit bra på många sätt men samtidigt lite slitsam då jag ju haft lära med mig, en lära som varit kanonbra och fattar snabbt men det tar ju ändå lite extra på en när man skall göra allt extra noggrant och samtidigt förklara och svara på en mängd frågor om allt och lite till! Denna läran har nog ändå varit en av de lättare att ha med sig då han redan från start hittat utan problem i våra områden, nästan bättre än mig;) Det sparar jättemycket att inte behöva förklara vägen hela tiden utan istället kunna prata om allt annat, plus en massa skittsnack också:)
Vad gäller själva jobbandet så har det varit en extremt lugn helg där det enda som egentligen hände var inatt/ igår kväll då vi avstyrde ett inbrottförsök, hörde bankande och slag då vi var ute och gick i ett av våra områden, vid närmare kontroll upptäcker vi 5 st ungdommar somhåller på vid en kiosk. När dessa ungdommar ser oss komma närmare så springer de alla åt olika håll, ingen mot oss, vi fattar att det inte riktigt står rätt till men kan inte förrens efter ett tag se att det varit ett inbrottsförsök och då var de ju redan långt borta:( Ägaren till kiosken var jätteglad över att de aldrig kom in och vi får väl vara glada trotts att vi inte kunde ta någon av dem, rädda blev de i alla fall:-)
Träningsmässigt så kan den gångna veckan summeras till 75 löpta kilometrar fördelat på 7 pass, det blev 1 kvalitetspass (16*400 m) och i övrigt ren distans av varierande längd. Det som saknas var ett riktigt långpass, orkade och han helt enkelt inte med det igår som det var planerat utan det fick stanna vid blygsamma 16 km;)
Vad händer då denna ledighet?
Jo, det kommer att bli mkt hundträning (skyddsträning Tisdag, Onsdag & Torsdag) som avslutas med ett omprov av Leffes Rps skydd. Med tanke på detta så väljer jag/ vi att avstå kvällens skyddsträning och låta Leffe få vila idag, han brukar bli lite stökig och ofokuserad då han är för trött och det är just vad han är nu, det tar även på honom att ha med sig lära (han har för övrigt skött sig kanon med läran:-))).
Utöver hundträningen så skall jag försöka få till så bra löpträning som möjligt, kommer bli lite puslande denna veckan då det ju tar lite väl mkt tid att resa till hundträningarna som ju dessutom ärpå fasta tider, men det skall nog bli bra.
Idag vet jag dock att det kommer att bli lugnt, kanske kan vi komma iväg och uppgradera mobiltelefonbanken till en iPhone 4;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar