måndag 13 juni 2011

Kors i taket, En BRA dag!:-)

Efter många negativa inlägg så kan jag nu äntligen kasta in ett från en bra dag, skönt som fan!:-)

Dagen började med att klockan ringde kl. 06.30, en ledig dag!!! Hundträning på schemat kl. 08.00- 12.00 med jobbet.
Körde här igenom Leffe ordentligt med mkt provokation och störning i Linförigheten och Fria följet, gick kalas:)
På detta blev det även 2 st platsliggningar (båda 5 min st), ett riktigt trevligt skyddspass där Leffe höll sig i en trevlig och bra sinnesstämning:-)

Hemma igen strax efter 12 så drog jag hungrig som få ut på en lättare och kortare löprunda, 7,4 km avverkades på 31.55. Detta var av förklarliga själ ett rätt trögt pass, men skall man hinna allt man vill så får det vissa dagar bli såhär;)

Efter lunch så drog jag, Madde, Nelly & Leffe till Botkyrka Bhk för att köra ännu mera skydd. Eftersom vi var ute i god tid så hans även en runda samt ett hundbad med.
Detta skyddspass blev ännu bättre än förmiddagens:-) Körde uteslutande på att jobba med Leffes sinnesstämning, vill att han skall vara glad och tycka att det är kul vilket vi lyckades riktigt bra med under båda vändorna på Botkyrka , mer av detta och fan vet om det inte kan bli nått bra av oss ändå:-)

Kvällen har välförtjänt spenderats på soffan, han i och för sig med att handla lite på vägen hem, men annars har den korta kvällen varit lugn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar