måndag 11 juli 2011

Kvalitetspass, bad och skydd!:-)

Idag har jag nog fan lyckats få in alla livets härligheter på en och samma dag, i min mening vill säga:-)
Det hela började med ett kvalitativt löppass där första 2 km var lugn uppvärmning innan jag stegrade upp farten till en jämn snabbare fart som landade på 20 km (1.22.43), snitt 4.08 min/km. Nöjd och belåten med detta pass, speciellt med tanke p hur motigt det var innan.
En dusch och en lunch senare så gick vi ner med Nelly och Leffe för att simma/ bada lite i Vänern, riktigt varmt och skönt i vattnet gjorde att detta var skönt för husse och Leffe fick ett ordentligt fyspass:-)
när ungdomarna var färdigsimmade så hoppade vi in i bilen och drog till Lillängshamnen där vi köpte med varsin glass för att ta med ut på klipporna där det var Bonzo och Svintos tur att plaska i det blå:-)
När alla hundarna var färdigsimmade så drog vi till Hammarö Bhk för ännu ett skyddspass, fokus idag låg liksom övriga dagar på transporter och ordning och reda. Körde bla korgtransporter med överfall, känns som att vi under dessa 3 dagar gjort stora framsteg och att vi är på god väg till någonting trevligt. Jag är mkt nöjd med dessa dagars träning, j..ligt bra resultat:-) Längtar nu tills dess att vi om ca 2,5 vecka åter igen kommer hit och semestrar/ tränar hund:-)

Efter avslutad hundträning blev det som grädden på moset, Pizza:-)
Som jag inledde, denna dagen har bjudit på alla livets härligheter!!!:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar