lördag 30 juli 2011

På plats i Karlstad:-)

Då är det dags att möta första morgonen i förtältet på denna semestern, nattens sömn blev väl inte sådär jättebra. Somnade snabbt och bra vid 23 tiden för att sedan vakna först vid 3 och sedan vid 6 för att till sist ligga vaken från kl. 06.30 och kliva upp strax innan 7, inget konstigt med detta.
Igår var det resans dag, åkte från Väsby strax efter 11, stannade och åt vid rastplats mellan Västerås och Arboga, utöver detta stopp var det sträckkörning till Mörudden Resort Camping. Vi var framme här strax efter 16, möttes av strålande solsken och ca 30 graders värme:-)
Monterade upp vagnen med förtält och alla tillbehör, svetten lackade värre än på värsta träningspasset;-)
När allt väl var uppe tog vi en runda med hundarna, denna runda slutade nere vid vattnet (ca 200 m till badplatsen:-)) där både vi och hundarna fick simma och bada:-)
Efter detta väntade grillning och mat i den sköna sommarkvällen, lyxigt nog har vi kvällssol:-) Just den plats vi har är en plats vi valde ut och bokade för 2 veckor sedan när vi var här, platsen ligger helt suveränt vid skogskanten där vi har en perfekt liten glänta för hundarna, det är ca 50 m till servicehuset, kvällssol och morgonskugga, max 200 m till badplats där det inte är några som helst problem att komma ner och bada med hundarna, går vi 100 m åt andra hållet har vi en suverän skog med vandringsleder och stigar som gjort för hundrastning. Kan helt enkelt inte få det bättre!!:-)

Idag får vi se vad dagen har att erbjuda, ett löppass, hjälpa en vän och handla lite är det enda som är spikat. Är sugen på lite hundträning, fiska vore kul, slappa vore skönt, ja vi får helt enkelt se. Måste ju inte bestämma nått utan mer gå på känslan, vi har ju Semester!!!:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar