söndag 31 juli 2011

Mkt trevligt!!!:-)

Gårdagen var en riktigt trevlig dag från början till slut, fortsätter semestern på detta sätt så blir det kanon:-)
Dagen/ morgonen började förvisso med att jag vaknade för tidigt (se gårdagens inlägg), som tack för detta fick jag en underbar morgonrunda med Bonzo och Leffe. Vi gick längs kajen i hamnen, ut på badudden (bild) där vi satte en stund och väntade in kl. 08.00 då nybakta frallor avhämtades i kiosken:-)
Underbart god frukost i förtältet innan det var dags för en rastningsrunda med hela flocken, när denna var avverkad så drog jag och Leffe ut på en löprunda. 8,7 km fick räcka denna dag då solen strålade från klarblå himmel, varmt och gott:-) Som belöning fick Leffe hoppa i och doppa sig lite då vi kom tillbaka till campingen.
Snabbdusch och snabblunch innan vi drog in till Karlstad för att hjälpa Patrik med lite slitgöra;) När vi ändå var inne i Karlstad passade vi på att handla lite, lyckades fynda ett på Asics Ds Trainer för 750 kr:-)
Fördighandlade återvände vi till Campingen för att snabbast möjligt uppsöka badet!!! Alla 4 hundarna fick denna gången äran att vara med samtidigt, de verkligen älskar det där med att simma och bada. Det var t o m så illa att när vi skulle gå upp, dryga timman senare, så fick jag gå ut och koppla Bonzo som inte ville gå upp!:-)

Kvällen bjöd på grillning och supertrevligt sällskap av AnnaCarin och Patrik, tack till er för en mkt trevlig kväll! Det kommer vi göra om!:-)

Idag är planen att det skall bli nån form av långpass, bara för det så lyckades jag med det ovanliga att ta en sovmorgon till kl. 08.30! Skall även bli lite skyddsträning till kvällen, hundarna måste ju få träna lite med, kan ju inte bara ha semester;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar